2020 sokak modası

2023 Sokak Modasında Özgür Çizgiler!

Sokak modası 2023 yılında son derece özgür ve yaratıcı çizgiler taşıyor! Keyifli, neşeli kreasyonların göze çarptığını söyleyebiliriz. İçinde rahat hissedeceğiniz, stilinizi yansıtabileceğiniz birçok kombin yapmanız mümkün! Sokak modasında yaz, kış, ilkbahar, sonbahar stilleri ile ilgili yazıda bilgi bulabilirsiniz.

2023 Yaz Sokak Modasında Neler Ön Planda?

2023 yaz sokak modasında özellikle puantiyeli bluzlar oldukça ön planda! 60’lı yılların vazgeçilmesi olan puantiyeli bluzlar bu sene birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Rahat ve neşeli havasıyla da yaz modasına son derece uygun!

Kısa şortlar da son derece trend durumdadır! Birbirinde farklı renkler ve modelleriyle kısa şortlar en sevilen yaz parçalarından biri!

istanbul sokak modası

2023 İlkbahar Modasında Öne Çıkan Trendler Neler?

2023 ilkbahar sokak modasında renkli uzun kol swetler birçok kişinin tercihi haline gelecek! Kısa şortlarla sweetler birlikte güzel bir stili yansıtıyor!

İlkbahar sokak modasında bu sene renkler oldukça canlı! Özellikle pudra ve beyaz renklerinin ağırlığı göze çarpıyor. Beyaz spor ayakkabı ise birçok kombinin vazgeçilmezi!

2023 Sonbahar Modasında Neler Giyilecek?

2023 sonbahar sokak modasında kovboy çizmeler ve kısa botlar ön planda! Sokak modasının yaratıcı ve özgür stiline oldukça uygun parçalar bu sene çok moda! Kovboy çizmeler 70’lerden kalma bir moda ancak günümüzde çok sevilerek giyiliyorlar.

Sonbahar sokak modasında yılan derili botlar da tarzınıza eşlik edecek. Yırtık kot pantolonlar yine sokak modasının sıkça tercih edilenleri arasında yer alıyor.

Büyük etek konforu

Bizim için maksi etekler romantik anlar demek. Böylece kadınlar şıklıklarını kaybetmeden içinde özgürce hareket edebiliyorlar. Bu yüzden onları çok seviyoruz. sen de seviyorsun İster sade bir tişört giy, ister romantik bir bluz giy, seni asla yarı yolda bırakmaz.

Büyük ve Rahat Giyinin

Oversize ceketler hayatımıza girdiğinden beri elegan ama salaş şıklığı kolayca yakaladık. Sizde bu konforun tadını çıkarın. Tarzı ne olursa olsun, jean ya da elbise pantolon fark etmeksizin bir t-shirt ile kombinleyeceğiniz oversize ceketiniz sizi sokakta bir adım öteye taşıyacak.

Aksesuarsız asla çıkmayın

Sokağa şapkasız çıkmamanın ne kadar doğru olduğunu yıllar geçtikçe anladık. Günlük bir kıyafeti dilediğiniz kadar giyin, başınıza takacağınız sportif ya da özgüvenli bir şapka ile tüm ruh halinizi değiştirebilirsiniz. Şapkanızın yanında eğlenceli bir pantolon askısı ile tarzınızı eşitleyebilir ve ruh halinizi havalandırabilirsiniz.

2023 Kış Sokak Modasında Hangi Parçalar Kullanılıyor?

2023 kış sokak modasında asimetrik kesim, oversize kazaklar birçok kişinin tercihi olacak! Salaş kazaklar hem rahat hem de sıcak tutmalarının yanı sıra birçok kombin için ideal parçalardan biri!

Deri ceketler ve çizmeler de kış sokak modasında büyük yer kaplıyor. Düşük bel Jean pantolonlar ve parlak yarı transparan taytlar da yılın favorileri arasında!

Sokak Modası için Modelistlik ve Stilistlik Kursu Ne İşe Yarar?

Sokak modasının yanı sıra ayrıca modelistlik ve stilistlik gibi işlere de meraklıysanız Yeni Ümit Modelistlik kursu size istediğiniz alanlarda, ihtiyacınız olan her türlü bilgi ve uygulama eğitimini sağlıyor. Modelistlik kursu olarak eğitimi başarıyla tamamlayanlara sertifika veriyoruz.

Hakim Yaka Gömlek Modelleri: modelistlikkurslari.com/hakim-yaka-gomlek-modelleri/

Twitter de bizi takip edebilirsiniz.